30e juli 2011

2011-07-30 @ 17:46:57 Allmänt Kommentarer (0)
Ligger här i soffan & försöker göra människa av mig igen, men det går faktiskt ganska bra! Är bara lite seg men det är lugnt, det försvinner nog snart. Var ute igår kväll efter många om & men.. Fick ju ingen lön i juli så ville inte lägga massa pengar på utgång eftersom jag egentligen hade planerat att gå ut idag. Men så övertalades jag med gratis dricka så why not!? Hade riktigt kul, men när dom andra drog vidare så kände jag att jag drar hem.. Var nog bäst så haha!

Just nu väntar jag iaf på Narin, hon ska komma & kolla lite på mina kläder, kanske finns något hon kan låna för ikväll & så åker vi hem till henne sen där det blir mat, förfest & sen utgång!

Minns inte när jag körde fest två dagar i rad senast (förutom i Marmaris) så det ska bli spännande att se hur jag mår imorgon...

Aja, dags att lyfta på asset, ska packa ner lite grejer som jag ska ha ikväll.. Glömde tyvärr ta outfit bild igår & jag är så upprörd över det eftersom jag var så sjuuuukt snygg igår  Menmen.. Får bli ikväll då!





27e juli 2011

2011-07-27 @ 20:52:55 Allmänt Kommentarer (0)
Här sitter jag & myser med fotbad  Kan ju säga att det behövs efter 8,30-19...

Har skrivit lite på min budget med.. Eller ja, snarare vad jag har spenderat. Ska hålla mer i mina pengar nu har jag tänkt. Shoppade ju sönder mig själv & mitt visa kort i Turkiet så behöver VERKLIGEN inte mer saker hahaha! Önskar dock lite att jag hade kvar samma lön som innan så hade jag kunnat spara ännu mer men jaa, reser hellre runt & lever livet  Vad fan ska jag med massa pengar till när jag är 80 bast?

Ska jobba sista dagen imorgon på mcd & sen är jag ledig helgen.. Har hela helgen uppbokad men är inte riktigt säker på vad som händer, så får ta alla planer sen

Nää, dags att softa lite nu..





26e juli 2011

2011-07-26 @ 13:17:12 Allmänt Kommentarer (0)
Har en lugn hemmadag idag.. Faktiskt väldigt skönt! Ska bara jobba två dagar till (imorgon & på tors) sen har jag inga tider längre på mcd. Ska ju börja skola så kanske blir lite extra där någongång, men jag försöker hitta något annat istället. Har kommit fram till att det inte alls är värt att jobba där. Hälsan är viktigare! & inte nog med det så slipper man slita som ett djur på diverse andra jobb men man får så mycket mer för det, inte bara pengar utan även uppskattning. Där får man inte ett piss, inte ens en klapp på axeln & ett "bra jobbat"... AJA, nog om det!

Var ju som sagt på vårdcentralen igår. BIG mistake! Förlorade inkomst + jag fick betala 100 kr för något jag redan visste. Blev ju ingen op. :z Hon tyckte att det finns en liten chans till att det läkes av sig självt. Men jag känner mig & infektioner.. Läker aldrig! Menmen, en vecka skulle jag ge det & sen höra av mig igen.

Åkte även en snabbis till ikea, fick med mig allt som behövs. Det vill säga sjukt mycket galgar (mina kläder svämmar över!), flätade korgar & stora ljus som luktar kladdkaka, någon typ toffeekaka & kanelbullar  Vill egentligen göra så mycket mer med mitt rum men jag inser nu att det är för litet hehe.. Får göra allt jag vill i lägenheten istället

Ska nog ringa min älskling nu & väcka han igen. Ringde vid 12 (hans tid) men då bad han om att få sova mer, haha aaw tusse  Men nu tycker jag faktiskt att han ska vakna, missar ju sol & bad tid - FUSK!





23e juli 2011

2011-07-23 @ 21:54:22 Allmänt Kommentarer (0)

Är lite seg nu & har ont i fötterna & ryggen. Har jobbat hela dagen :z & samma blir det imorgon. Har strul med ena foten (igen!!) så jag kan knappt gå på den. Kommer nog få operera igen, problemet är bara att jag inte har tid. Efter operationen måste man vila foten i typ 3-5 dagar. Men jag jobbar måndag (kanske kan sjukanmäla mig & gå på op.), ledig tisdag, men sen så jobbar jag ons & tors så där sket det sig.. Får se vad jag kan göra, för jag kan verkligen inte göra det om en vecka för då jobbar jag mån-fre.. JOBBIGT!!

Annars då..? Var ju ledig igår & det var mys. Åkte in till stan, köpte schampoo & balsam för 500 kr!! Galet! Men det är nog värt det, har hört så mycket bra om dom. & sen så mötte jag upp loffs, matilda & antonia. Gick & fikade, tjötade & gjorde upp massa planer!

Ikväll händer det inte så mycket mer. Tar det lugnt, äter god mat & vilar upp mig inför imorgon. Hoppas det blir en dag som idag, gick snabbt & hade kul! Hoppas dock bara på mindre smärta hehe..

Aja... PUSS!




21a juli 2011

2011-07-21 @ 15:02:22 Allmänt Kommentarer (0)
Nu är jag tillbaka.. Var ju liksom inte riktigt på topp att skriva förut men nu efter lite mer än två veckor så känns det okej att börja igen. Har faktiskt saknat bloggen lite

Har inte hänt så mycket sen jag kom hem. Bara back to life & börja jobba igen. Fick dock MYCKET mer timmar än vad jag skulle ha. Fattar inte att jag inte såg det komma innan. Narin fick ju också samma skit som jag. Så nu har jag två jobb vilket innebär ett jävla pusslande med timmar! Tycker så synd om Preet eftersom hon skulle ställa upp som chef under sommaren & hon får ta all skit och försöka fixa allas scheman. Så både hon & jag fick nog & gav tillbaka mitt schema till min riktiga chef, vilket resulterade i att jag fick en vecka off! Men hoppar in en dag för att ställa upp för henne, tösen måste ju vara ledig någon gång!

& så har jag ju kommit in på en fristående kurs, känns gött! Visst, jobbigt att inte kunna tjäna samma summa pengar som innan varje månad men jag behöver testa på skollivet lite, komma bort från mc & dessutom få bort tankarna från att älsklingen ska in i militären & under hela tiden han kommer vara där. Vet att det inte går på mc, blir bara mer frustrerad där!

Idag är jag iaf ledig. Har redan varit i stan & fixat naglarna - kan tilläggas att idag var första gången på 2 månader, mina naglar var då inte fräscha, uuusch! :z Övervägde att skita i att fixa dom överhuvudtaget men neeej, ska aldrig tänka den tanken igen! Har bara naturella nu.. Så fräscht med akryl över ens egna nagel  & lite snack med Linda skadar ju aldrig. Urgullig tjej!

Ska bara ta det lugnt resten av dagen, ska in till stan imorgon igen nämligen.. Men skriver då. Har redan blivit för långt inlägg




Hemma i tråk-Sverige

2011-07-05 @ 17:48:12 Allmänt Kommentarer (1)

Fyfan.. Jag orkar inte uppdatera. Är hemma nu iaf & vet inte om jag skriver imorgon eller om några dagar.. Får se. Tänkte mest säga att resan gick bra, med gråten i halsen, ögonen & darrande kropp sa jag hejdå till älsklingen  Känns riktigt tomt & hemskt men jag försöker blicka framåt & fokusera på det positiva. Kommer dock behöva ha några dagar för att återställa mig...


Vi två
 


21 januari 2011

 




ESCADA TAJ SUNSET ♥

2011-07-02 @ 19:21:47 Shopping Kommentarer (0)
Antligen ar den i mina agor.. 100 ml & galet billigare an hemma! 




2a juli 2011

2011-07-02 @ 16:53:06 Türkiye ♥ Kommentarer (1)
Ouuff har inte haft dator förens nu.. Iaf, vi har gjort lite allt möjlıgt de senaste tva dagarna. Gatt till hans jobb & snackat med dom, akt till en del av stan som heter Alsancak med uppdrag att köpa en VS body mist till mamma eftersom vi inte hann göra det nar mammi var har.. Saklart gick vi till Starbucks (addicted!) & jag köpte aven nagot till mig, men vad visar jag senare 

Igar pa kvallen sa mötte vi upp alsklingens kompis & gick till Mavra som ar en restaurang för Rakı, deras typ nationaldryck kan man saga.. & nar man dricker det sa bestaller man in massa smaratter, kan vara allt möjligt men pa Mavra sa ar det framst skaldjur & fisk. Dock sa tog jag & alsklingen varsin köttbit ocksa & herregud sa gott det var! Brukar inte ata kött pa restaurang men den var riktigt underbar. Efter maten sa ar det massa frukt som man far frossa i - plommon, vattenmelon, körsbar, vindruvor & melon hade vi igar.. Sen köpte vi med oss varsin Efes & drog hem, satt & pratade mer & sen somnade vi.


Idag har det varit en riktigt seg hemmadag, vi vantar mest pa att mitt nagellack ska torka sa jag kan diska & sen ska vi göra lite mat tillsammans.. Ikvall drar vi till Alsancak igen för party! 


Mavra