25e september 2011

2011-09-25 @ 12:01:58 Allmänt Kommentarer (4)
Iiih snart är det oktober! Hoppas det går fort för nu vill jag veerkligen vara i min älsklings armar!

Annars..? Godmorgon! Jobbade från 12-22 igår så var helt knäckt när jag kom hem, inte orkade jag sitta & blogga då hehe.. Idag börjar jag lite senare, 13,30. Stänger också men det är bara gött att stänga enligt min mening

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om faktiskt, ville mest bara säga hej  Skriver igen när jag har lite mer på hjärtat hehe..




23e september 2011

2011-09-23 @ 11:22:30 Allmänt Kommentarer (1)
Godmorgon! Kom precis in från morgonrundan med hunden & sitter här nu med en kopp kaffe faktiskt.. Har lite perioder till & från då jag dricker det..

Vaknade av att min chef ringde & jag fattade direkt vad det var han ville.. Skulle bara se hur många timmar det gällde först, hehe. Så nu blir det jobb 2-6 eller 7. Hade tänkt att sitta hemma idag & läsa ett kapitel i min marknadsföringsbok men nää.. Nu har jag fan tackat nej till jobb så mycket så det känns som att jag faktiskt vill lägga skolan åt sidan för en helg & bara jobba

Aja, ska bara dricka upp min kaffe sen ska jag skynda mig in i duschen! Hörs sen..




Hermès liknande armband

2011-09-21 @ 20:12:05 Wanties Kommentarer (0)
Såg detta armbandet förut idag & ååh vad jag har letat efter ett sånt här länge! Ska bara kolla upp så att det inte är konstigt läder eller något annat. Men färgen spelar egentligen ingen roll, svart, rött, blått eller ljusrosa som på bilden. & inte nog med det så skänker man även en del till bröstcancerfonden. Ska leta reda på det i lindex från & med den 26e september!




21a september 2011

2011-09-21 @ 15:13:28 Allmänt Kommentarer (1)
Godmorgon! Haha, eller inte.. Tänkte blogga förut men började plugga istället. & nu är jag färdig.. Eller ja, borde läsa men hmm.. Får väl se om jag gör det snart/senare.

Är som sagt ledig idag. Har inte mycket planer men måste iaf antingen ner till jobbet senare för att skriva ut åhörarkopior till morgondagens föreläsning alt. skriva dom själv. Känns lite sådär att snylta på jobbet faktiskt haha!

Ska maila nu till Turkish Airlines iaf & fråga dom vad dom behöver för att jag ska kunna få tillgodogöra alla mina poäng jag inte har kunnat registrera pga att jag bokar via en annan sida. Är nämligen så smart att alla mina biljetter är sparade




One year ♥

2011-09-20 @ 20:20:00 Allmänt Kommentarer (1)
1 år tillsammans idag & jag kunde inte vara lyckligare

Tråkigt att vi inte får fira det tillsammans men vi får ta igen det när vi kan hålla om varandra igen, i januari.. Längtar som en tok!

You're my everything, şans meleğim




20e september 2011

2011-09-20 @ 19:08:18 Allmänt Kommentarer (0)
Har inte orkat uppdatera på ett par dagar. I söndags låg jag utslagen typ hela dagen, haha! Orkade verkligen inte göra något vettigt. & igår så hade vi skola i massa timmar för att bli klara med vårat grupparbete som vi hade seminarium på idag. Det gick bra & skönt att ha gjort klart det. Det tråkiga är ju att man får inte ens ta ett enda andetag för nu måste vi börja på nästa uppgift eftersom vi ska ha seminarium redan på tisdag, åååh!! Börjar undra om detta verkligen passar mig :z ...

Idag blir det inte mycket. Har ju varit i skolan hela dagen så orkar inte sitta med massa saker hemma, ska ta det imorgon istället. Mat nu snart & sen prat med älsklingen



17e september 2011

2011-09-17 @ 16:06:05 Allmänt Kommentarer (0)

Shooo.. Sitter här & väntar på att mitt hår ska torka. Går segt, jaa! Tar ca 3 timmar för det att bli torrt haha! Lyssnar på massa go musik också & taggar tills ikväll! Ska ut med massa tjejer så det ska bli nice - girls night out

Var & tränade vid lunch förut också. Själv faktiskt! Ingen kunde följa med mig & jag var fast besluten att träna ändå eftersom jag inte har gjort det dom senaste dagarna pga skolan & plugg. Imorgon kan jag liksom inte. Eller ja, kommer inte orka rättare sagt. & på måndag är det ju skola igen så fick dra mitt ass dit själv. Var inte så farligt som jag trodde heller, hehe..

Ska ta & välja ut kläderna inför ikväll & sen ska jag väl äta något. Dör lite av hunger just nu!




Lång pluggdag

2011-09-16 @ 22:55:48 Allmänt Kommentarer (0)
& NU är jag färdig med föreläsningarna! Okej, såklart det inte har tagit såhär många timmar. Jag tog jättemycket pauser idag - telefonsamtal, sms, mat, promenad med hunden, tv osv.. Men nu har jag iaf helgen framför mig. Underbart!

Ska slappna av lite nu, läsa lite bloggar & fortsätta kolla på Khloe & Lamar


Såhär mysigt hade jag det vid en paus förut




16e september 2011

2011-09-16 @ 16:19:39 Allmänt Kommentarer (0)
Kom hem från skolan för ett tag sen & nu sitter jag med en föreläsning som är streamad. Så skönt att hela vår ena kurs kan man liksom göra hemma! Distans  haha!

Tydligen så ska denna föreläsningen ta tid pga att läraren har så mycket att säga så man får pausa hela tiden & anteckna mycket. Vi får väl se. Efter denna har jag ytterligare en till nämligen & sen har jag någon liten del att ta igen där det bröts senast. Kommer säääkert sitta här hela kvällen. Men det har jag redan räknat med ändå. Sitter hellre ikväll så jag kan vara helt fri hela helgen. Har ju planer imorgon & på söndag lär jag knappast orka göra något.

Aja, dags & återvända. / Suss nerd # 1.. Känner inte igen mig själv nu alltså, haha!




15e september 2011

2011-09-15 @ 20:13:57 Allmänt Kommentarer (1)
Har haft skola heeela dagen idag! Åkte hemifrån innan 9 & kom tillbaka kl 18 :z Först hade vi då föreläsning & sen jobbade vi med gruppen. Har så jävla mycket att göra på kort det så det inte är sant.. & tyvärr så tar det tid att få ihop ett arbete när 5 personer ska prata & komma överens om vad som ska skrivas osv. Blir tyvärr skola imorgon också, fast då bara grupparbetet. Men ska verkligen försöka göra klart så mycket som möjligt tills innan helgen.

Pratade just med Narin om hårfärgning & sånt. Är så sjukt missnöjd med mitt hår så som det ser ut nu. Färgen är väl okej men det är ändå för ljust. Har ju ganska mörka ögonbryn & är blek så vill ha något med mer liv i. Ändå en kall färg men problemet är just att mitt hår passar inte in till mina andra färger & ser för tillfället livlöst ut trots bra schampoo & balsam :z Får se om hennes frisör kan fixa det, hope so!

Aja.. Nu ska jag läsa vidare om TQM.. Ehm ja, precis. What!?





14e september 2011

2011-09-14 @ 14:00:38 Allmänt Kommentarer (1)
Hade ingen tid/ork till uppdatering igår.. Var i skolan från 10-13 ungefär & efter det blev det raka vägen hem för att byta om & kasta i mig lite mat fort. Kl 16 var det nämligen TRÄNING! Åååh äntligen! Körde såklart inte så hårt eftersom jag är sjukt otränad (har aldrig tränat i mitt liv så jaa..). Blev lite cross & maskiner, fick veta lite hur man skulle göra. Vet ju knappt vad som är fram & bak på vissa av dom, haha.. Är lite småöm idag i ryggen & armarna men det känns bara gött, gör inte ont eller så. Dom ska träna idag med men jag har lite skolgrejer jag måste göra så tror inte jag hinner det. Får bli imorgon/fredag istället. Men känner mig verkligen extremt peppad till detta nu!!

Efter träningen gick jag till ica & köpte massa gott som jag har velat äta länge - brieost, sourcream kex, vindruvor, fanta lemon, salami & tapenade. Avnjöts sen framför tvn i vanlig ordning. Höstkvällar alltså

Idag blir det som sagt lite plugg & inte så mycket mer faktiskt. Nee, dags & sätta igång då




12e september 2011

2011-09-12 @ 19:51:24 Allmänt Kommentarer (0)

Åååh blir så arg på mig själv & min kropp! SKULLE ha gått & börjat träna idag. Var pepp på det sen igår. Men endast 20 minuter innan jag ska gå känner jag av det, huvudvärken, synbortfallet... Migrän. Tack så jävla mycket!! :z Var till & med & köpte träningsbyxor & sportbh.. Får bli imorgon istället!

Så ne, jag sov istället. Kul. Verkligen.. Tror jag kommer få det svårt att somna ikväll eftersom jag har sovit ett bra tag nu. Inte så himla smidigt kanske med tanke på att jag måste ta bussen 8,30 imorgon. Har skola igen & kommer vara där hela dagen så all energi jag kan få behövs!

Aja.. Ska göra lite vaniljte & ta något gott att mumsa på och sen bänka mig framför tvn, idol & svenska hollywoodfruar. Ibland är det gött att det är skitväder ute & man har det varmt & mysigt inne. Enda som saknas är han, min andra halva





11e september 2011

2011-09-11 @ 19:32:22 Allmänt Kommentarer (1)
10 år idag efter attacken. Vaknade imorse & satte direkt på nyhetsmorgon. Sänder en tanke till de drabbade & deras anhöriga



Annars då.. Har ju som sagt jobbat idag. Första gången på kanske 2 veckor. Det gick jättebra men fyfan så trött jag är nu! Har svinont i ryggen & mina fötter ömmar. Ändå jobbade jag inte länge. Haha knas egentligen att man vänjer av sig så fort.. Aja, ska se om jag kan klämma in något pass i veckan eller nästa för det hade ju varit bra faktiskt.

Ikväll händer inget. Ska bara ta det lugnt & kolla idol snart. Mamma är hemma nu iaf så det känns gött





Cleaning day

2011-09-10 @ 23:07:40 Allmänt Kommentarer (0)
Jahaa.. Så har lördagen gått. Gick inte ut ikväll som ni kanske förstår eftersom jag skriver detta nu hehe.. Lika bra det. Kör nästa helg istället!

Har städat idag faktiskt. Hade så sinnes mycket disk & nu när man är desperate housewive all alone så får man ju ta tag i saker & ting. Plockat i hela lägenheten. Nu är bara vardagsrummet sådär men jaja.. Lite skit får det allt vara. Sakerna som står här kan jag faktiskt inte ta bort.

Jobb imorgon 9,30-16. Öppnar köket (dör om dom tar fram mig i kassan!). Hoppas på inte allt för mycket folk imorgon. Fast jag som inte har jobbat på ett tag lär väl tycka att det är mycket ändå, haha! Undrar vem som kommer stå med mig där bak bara. Sånt kan avgöra humöret för hela dagen liksom.

Vad händer nu då? Tänkte egentligen kolla på en film jag har hållt på att ladda ner ett bra tag men eftersom den segar så sinnes mycket så lär det inte hända ikväll. Ska nog bädda ner mig snart ändå & får väl kolla någon serie istället. Som vanligt, serie-junkie nr 1

Aja, GODNATT

I wish att det var såhär fint här nu haha




10e september 2011

2011-09-10 @ 11:57:56 Allmänt Kommentarer (1)
Ååh vad skönt det var att inte behöva gå upp tidigt idag & jobba, hehe.. La mig sent igår också. Kollade igenom 3 missade avsnitt av jersey shore så blev väl klar typ vid 3 eller något.

Ikväll ska Emma & hennes turk ut. Funderar på om jag pallar det.. Var ute förra helgen & nästa helg är redan bokad. Borde egentligen sitta hemma & bli helt frisk, plugga lite mer + att jag öppnar imorgon.. Mjaa, får se om jag taggar till haha!

Ska ta mig något gott & dricka nu, förmodligen kall oboy muums! & så kanske något att äta haha. Är så kass på att äta frukost när jag är själv.. Blir mest att jag äter middag om typ 4 timmar :z Tycker inte om frukost, väldigt sällan jag gör det faktiskt..




Fredaaag

2011-09-09 @ 21:23:05 Allmänt Kommentarer (2)
Idag gick pluggandet riktigt bra! Förstod allt i föreläsningarna så det känns underbart!

Medans jag pluggade förut så fick jag ett telefonsamtal från jobbet & dom ville att jag skulle jobba imorgon. Dock inte här utan på våran syster restaurang i Ale - NEJ TACK!! (Dom som vet om Ale fattar vad jag menar) Sa att jag har asmycket att plugga & att jag inte kan lämna min hund ensam så länge för jag är själv hemma. Då tänkte vi att jag kan ta någons plats i angered istället så den personen kan åka till Ale. Men det behövdes inte heller för C ställde upp (som hon typ alltid gör) & hon åker dit istället, så det är gött. Är ju faktiskt inte helt frisk så det räcker att jag jobbar på söndag istället.

Just nu händer inte mycket, kollade precis på Idol & nu ska jag väl kanske läsa något kapitel eller ta det lugnt med något skoj framför datorn. Får seee..

Pratade även med älsklingen förut. Han överraskade mig & loggade in på msn från mobilen. Tydligen kom hans snälla commander (kommer inte ihåg det svenska ordet haha) förbi & gav honom hans mobil när han egentligen inte ska ha den förens på lördag/söndag. SNÄLL eller vad? Jag har redan sagt att hans team måste ge honom något för han är tydligen sådär übersnäll mot alla killarna! Dom har redan fått ha sina mobiler x antal gånger fast dom egentligen inte alls får ha det under första månaden, senare beror det på vart dom får sina stationer typ..

Ajaa.. Ska kolla vilken tid mammi kommer hem på söndag & sen ska jag ta itu med mina planer




9e september 2011

2011-09-09 @ 12:31:05 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon!

Ställde mobilen på klockan 10 men inte kommer jag ihåg att den ringde..? Antar väl att jag behövde sova ut. Är ju fortfarande lite sjuk så inte så konstigt kanske.

Idag blir en hemmadag fylld med plugg iaf! Har två & ½ föreläsningar att ta igen plus lite kapitel i böckerna. Eller ja, rätt så mycket kapitel egentligen men tyvärr så är jag inte en sån som bara kan plöja igenom dom & sen förstå allting. Jag förstår på föreläsningarna istället.

ÅH & nyss fick jag reda på att det finns en turkiska kurs på distans på Uppsala uni. :z KUL!! Jag sökte ju som en dåre i våras för att hitta olika alternativ, men inte såg jag den :z Samma sak som att jag precis upptäckte programmet jag går på nu, trots att jag har letat efter ett sånt i två år..? Aja, bra med ett till alternativ ifall nuvarande studierna skiter sig

Dags att sätta igång med pluggandet nu iaf.. :z




7e september 2011

2011-09-07 @ 19:14:29 Allmänt Kommentarer (0)
Helloooww.. Är mätt & belåten & hemma efter skolan.. Vi hade ju som sagt obligatorisk dag idag - seminarium. Alltså typ redovisning för grupparbetet vi har hållt på med i en dag, haha! Snabbt tempo? Nehe...? Men det gick väl bra, var dock en sak vi hade missuppfattat för frågan var formulerad helt konstigt men det löste sig. Sen tror jag att läraren har överseende med att detta är första seminariumet samt att ingen har gått på högskola innan.

Ikväll händer inte mycket. Ska kurera mig ännu mer inför skolan imorgon & kommer därför bara dricka massor med te & sitta inne. Även prata med älsklingen som har sin telefon ikväll!  Har inte så mycket mer att säga men vill iaf komma igång med bloggningen lite igen så jaa, bättre jag skriver ändå..




6e september 2011

2011-09-06 @ 21:40:53 Allmänt Kommentarer (0)
Ouuuff har haft fullt upp så har inte kunnat blogga.. Hade min födelsedagsfest i helgen iaf & tycker dock att det kunde ha blivit bättre om vissa personer hade gått mer in för det. Respektlöst faktiskt med tanke på hur mycket jag brukar gå in för det när det gäller andra.. Men aja, efter några hade gått hem så drog jag & dom bästa ut. Hade SJUKT roligt! Synd att den klubben inte kör det eventet så mycket eftersom vi dansade konstant, inte en enda dålig låt kördes!

& sen efteråt nu i veckan har jag gått skola.. Eller ja, igår då. Haha tror hela tiden att det är onsdag idag :z Började dock må sämre & sämre för varje timme som gick igår & mot kvällen blev jag sjuk. Såklart jag ska bli det nu när jag har skola varje dag & dessutom är ensam hemma med hund :z Gick faktiskt inte till skolan idag, bestämde mig att det är bättre att samla krafter tills imorgon då jag måste gå eftersom vi ska ha seminarium.. Så ska gå imorgon & förhoppningsvis på torsdag också, sen kan jag se fredagslektionen hemma!

Aja, dags att fixa lite vanilj-te & kolla mer tv. Sen blir det sängen. Hoppas på ett nattsamtal inatt