31a augusti 2011

2011-08-31 @ 20:28:12 Allmänt Kommentarer (0)

Har hänt lite saker sen jag bloggade sist.. Har jobbat, umgåtts med vänner, åkt till Ullared (hittade massa bra saker!), pratat med min babe typ 6 timmar på raken i två dagar, fyllt år & börjat skolan.

Andra dagen i skolan är imorgon & då går jag från 9,15-15. Helt okej tid fast det tråkiga är att jag måste pendla i 1½/2 timmar enkel väg varje dag :z Men det blir bara 2-3 ggr i veckan & jag behöver faktiskt inte gå på alla föreläsningar. Tänkte dock göra det i början så att allt kommer igång ordentligt. Jag läser då 2 år på Högskolan i Skövde, distans i Alingsås - butikschef. Just nu känns det kul & spännande, så hoppas det håller i sig!

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer hehe.. Får ta det dag för dag istället.


Kan ju skriva att detta gulliga "vykort" fick jag av Turkish Airlines/miles & smiles igår, på födelsedagen hehe..




25e augusti 2011

2011-08-25 @ 21:01:35 Allmänt Kommentarer (6)
HAHA jag skrev precis 25e JUNI!? Wtf..? I WISH liksom... Åååh underbara juni  Hade den bästa juni månaden detta året & förra året kommer på andra plats. Undra hur nästa blir då?

Annars? Jobbade ju idag, 8,30-17. Gick bra men fyyy vad jag har ont i ena foten nu. Blev ju ganska så mycket av med mitt lilla problem som jag kanske skulle opereras för för typ 3 veckor sen, men pga trånga skor idag så börjar det komma tillbaka, wääh! Jag försöker förebygga det denna gången iaf med fotbad & lite annat. Hoppas det funkar för jag ska liksom ha klackar nästa helg, hehe... I-landsproblem!?

Ska öppna imorgon också men det blir mycket segare imorgon för jag ska visa Rashid hur man öppnar som arbetsledare + jag håller skift..? Jag vill inte ens köra skift så jag skiter i. Fattar noll av det nya kassasystemet också. Känns bra att en tjej som har jobbat EN månad kan det mer än mig som har jobbat två år!? HAHA som Narin sa: jag gav säkert bort massa gratisgrejer pga systemet. Kände lite så idag också va.. Skitsamma, ägaren pays

Happ.. Vet inte vad jag ska skriva mer så jag avrundar nog nu


(NU GER JAG FAN UPP! Försökt publicera en bild i typ 10 minuter :z Men åååh, skiiit i det då!)



24e augusti 2011

2011-08-24 @ 21:58:18 Allmänt Kommentarer (1)
Idag har det verkligen varit lugna puckar! Sov aslänge för det kändes som att jag låg vaken hela natten & inte fick någon sömn alls.. Fast så var ju inte fallet? Vaknade två gånger men kändes ju typ som 1000.. Jättekonstigt!

& sen dess har jag i princip växlat mellan dator & tv.. Typical my life atm faktiskt.. Inte för att jag klagar. Jobbar ju ändå ibland & nästa vecka är det faktiskt skola.

Hittade en ny favoritserie förut idag också.  Jag som är sån serie-junkie liksom! Jag visste läääängesen att det var på tal att dom kanske skulle spela in den men visste faktiskt inte om det någonsin blev men jo så blev det tydligen.. Så ska kolla vidare på den nu & sen får jag väl sova. Öppning imorgon, 8.30.




23e augusti 2011

2011-08-23 @ 17:50:40 Allmänt Kommentarer (1)
Hejhopp.. Kom precis in från en timmes promenad med hunden i skogen. Vi har faktiskt jättefina motionsspår & stigar mitt i skogen men det är lite läskigt/tråkigt/långt att gå själv så jag & mammi gick ut.. Synd att man inte gör det oftare men det beror väl på det jag skrev nyss.. Vi gick iaf runt heeela lilla sjön som är här, trist som fan att det inte finns ett enda ställe där man kan gå ner i vattnet!! Vet att det ska finnas en annan lite sjö här någonstans men vet inte om den är likadan. Får väl kolla upp det någongång

Annars så har det inte hänt mycket dom senaste dagarna. Var ju på fest hos Antonia med temat arabiskt. Det var kul & fick absolut en ny vän! Hade dock gärna velat vara utklädd, men men vad ska man göra.. Sen så har jag bara varit hemma & tagit det lugnt. Ska jobba tors, fre & lör & sen veckan efter är det skolstart så passar på att njuta hemma nu!




20e augusti 2011

2011-08-20 @ 12:18:31 Allmänt Kommentarer (0)
Alltså wääh.. Mitt jädra nagel inlägg kommer ju inte upp! Fattar nada!! Har publicerat om det typ tusen gånger & det står att det ska funka.. Men det går ju inte :z Hoppas det dyker upp snart iaf! Enligt blogg.se publicerade jag det 19 timmar sen liksom!? (Tydligen så ligger det under gårdagens inlägg såg jag nu, fattar ännu mer nada eftersom jag publicerade det efter men ajaaaa...)

Igår iaf.. Vi gick till El Corazon & fick bord där.. Beställde in en pizza i två smaker & lite tapas.. Dock var vi lite besvikna på tapasen eftersom dom var så himla små! Menmen, det var ju gott iaf.. & hur ska man veta hur det är om man inte provar..? Efteråt gick vi & köpte glass & gick hem till min brors polare, där det var ännu mer mat.. Så vi åt mat från typ kl 19-00 HAHA! Höll ju på att dö efteråt! Fick tydligen en 3 månaders bebis i magen samma kväll också  haha.. Såg verkligen gravid ut igår!

Sen åkte jag & mammi hem. Fick vänta på bussen i 40 min för den som gick innan kunde absolut iiiinte vänta på spårvagnen vi kom med en ynka minut!? Men bussen vi satt på stod gladeligen kvar i 3 minuter, säkert mer! Så mina svordomar gick det inte nöd på igår natt iaf..

Idag är det pardeey! Arabian night hos Antonia.. Ska bli kul!  Måste bara komma på vad fan jag ska ha på mig, hmm.. Aja. Uppdaterar kanske senare.. Ska äta frukost nu & vila lite till




19e augusti 2011

2011-08-19 @ 15:03:39 Allmänt Kommentarer (1)

Funkade inte att ladda upp bilden på naglarna igår så den kommer snart i nästa inlägg.. Idag händer det mer än vad det har gjort dom två senaste dagarna iaf. Väntar just nu på att min brors fru ska ringa så jag & mammi vet när vi ska ta oss in till stan för att fira lilla mig.. Jag fyller ju inte år förens den 30e men dom har inte någon annan ledig tid fram tills dess förutom idag. Så idag ska vi gå på restaurang. Vart vet jag inte än.. Eller jo, El Corazon heter stället. Ett utav mina favoriter! Men om det blir deras uuuuunderbara stora pizzor eller tapas, det får vi se.. Kanske både och till & med

& efter restaurangen chillar vi väl hos dom, im hoping for cake  Eller pasta som man säger på turkiska, haha!

Sen blir det väl att dra hem.. Ajaa.. Ska ta det lite mer lugnt nu, något som jag är bäst på haha!




Naglar

2011-08-18 @ 22:57:34 Naglar Kommentarer (0)
Detta är då månadens naglar, innan i juli hade jag bara vanliga naturella.. Har det nu också men Linda ville leka lite så hon lackade på detta GRYMMA nagellack från OPI. Har tyvärr inte namnet på lacket & jag tycker att det verkligen inte gör sig rättvist på bilden.. & så fixade hon även "dekorationerna" med ett vanligt vitt lack.. Superfint!




18e augusti 2011

2011-08-18 @ 16:50:34 Allmänt Kommentarer (0)
Hej & hååå.. Idag händer inte mycket, samma som igår. Hade tänkt åka in till stan & Kulturkalaset Göteborgskalaset men blev inte så.. Ikväll ska jag jobba, fast det blir bara 3 timmar. NICE med gratis mat då med, haha! Börjar iaf 19..

Har även ändrat om designen lite.. Eller ja, bytt header & bytt färger  Såklart inkluderade jag min älskling & turkiskan i headern!

Miih, kom precis på att jag har glömt att fota mina naglar! Ska göra det nuuu så får ni se sen

Aja, ska softa lite till innan det är dags att klä på sig normala kläder & dra till jobbet, hehe..




16e augusti 2011

2011-08-16 @ 17:43:33 Allmänt Kommentarer (0)
Blev ingen update igår för jag var så seg hela dagen. Skulle egentligen ha jobbat men när jag kom till jobbet så var hon tjejen som jag jobbade istället för där. Hon hade skadat sig tidigare men ville ändå jobba? :z Knas.. Så fick åka hem igen, men det gjorde inte mig något. Jag hade ändå försovit mig vilket resulterade i ingen frukost. Så äta var det första jag gjorde hehe.. Sen så vilade jag hela dagen & kl 17 var det dags att börja sätta igång med allt. Drog ut med tre polare från jobbet, vi hade aaaskul! Det fick jag sota för idag.. Hade NOLL lust att gå upp när klockan ringde 9, men var så illa tvungen. Hade nageltid & ville inte boka om den. Kan visa bild senare  Vi hade så mysigt så, hade bokat 2 timmar med ingen kund efteråt så satt kvar & snackade massa.

Annars så ringde älsklingen hela TVÅ gånger igår! Blev så jäkla lycklig! Första gången försökte jag ringa tillbaka med mitt internationella telefon kort men det fuckade så hann inte få tag på honom, försökte i en timme.. Men vips så ringde han mig igen, trodde inte det var möjligt men iih! Fick pratat kanske 2 minuter då.. Sen när vi var på väg till stället vi skulle in på igår så ringde han igen. Stackarn kunde inte sova för alla andra snarkade så mycket & högt, haha!! Blev helt förkrossad över att jag var tvungen att lägga på efter 5 minuter..

För er intresserade så är det här han gör sin militärtjänst. Precis i mitten av Turkiet fast högre upp.. Kan inte föreställa mig honom i militärkläder & säga YES SIR.. Tusse  Längtar tills jag får update med bilder!




14e augusti 2011

2011-08-14 @ 18:26:59 Allmänt Kommentarer (1)
Precis hemkommen efter jobbet & en runda med hunden.. Hade så jävla kul på jobbet idag, stod i köket hela dagen & bara garvade, UNDERBARA människor!  Faktiskt lite synd att jag bara jobbade till 17, visst såklart det är härligt att sluta tidigt men jag hade ju så kul.. Aja, repris imorgon. Ska ut med lite folk från jobbet då

Nu ska jag inte göra så mycket mer hemma. Bara ta det lugnt & sen duscha.. Är förresten så himla lycklig över att min älskling har kunnat ringa mig varje dag! Visst, vi pratar max 2 minuter men att bara få höra hans röst   Nu kommer det tydligen inte kunna bli lika ofta.. Men tiden går framåt!

Aja.. Nu kan jag inte skriva mer, har hunden sittandes i knät haha! Någon har saknat mig




11e augusti 2011

2011-08-11 @ 16:57:36 Allmänt Kommentarer (1)
Pratar just nu med kärleken i mitt liv.. Sista gången vi ser varandra/pratar i cam på ett bra tag. Ikväll åker han till militären. Egentligen ska han inte in förens kl 17 imorgon men bussresan tar 15 timmar. Fyfan säger jag bara.. Det låter som han ska iväg långt åt helvete men tack & lov är det bara en bit utanför huvudstaden Ankara, så det känns okej. 6 månader ska han vara inne. Ett halvt jävla år, känns fortfarande sjukt overkligt men jag vet att detta är något som behövs att göras & det är inte precis så att tiden kan gå bakåt. På något sätt går det ju framåt ändå. Kommer bli tungt utan honom!

Im gonna miss you my love! Seni seviyorum askim!







9e augusti 2011

2011-08-09 @ 17:31:47 Allmänt Kommentarer (0)
JAG HAR KOMMIT IN PÅ BUTIKCHEFSPROGRAMMET!  Visste inte hur jag skulle reagera när jag såg besked igår, skulle jag skratta eller gråta? Det är här ju exakt vad jag har velat ett bra tag nu men och andra sidan så hade jag ju lite planer i januari/februari som jag faktiskt började tänka mer & mer på.. Menmen, skolan tar jag såklart först! Så nu är det såhär: skola i två år & klarar jag allt är jag färdig butikschef. Kommer läsa (vad som verkar hittills) sinnes roliga kurser! Under dom här två åren blir det såklart att åka till Turkiet när jag kan (lov, sommar osv) + att älsklingen ska komma hit.. Efter två år får vi se. Det är för långt fram för att säga/planera nu. Men fan vad GLAD jag äääär! Första året jag lyckas med att komma in på skolor, sammanlagt kom jag in på detta programmet & tre kurser! Tackar ju självklart nej till kurserna men känns skönt att veta att man faktiskt kan komma in på halvbra betyg & speciellt när man inte har gjort något jävla högskoleprov!

Detta var då alltså besked 1 jag väntade på.. & ikväll får jag veta besked 2.. Känns tungt i hjärtat men försöker att undvika det genom att slappna av med serier, fanta lemon & fotbad

Kollar just nu alltså på teen mom, har sett det till & från på mtv men när tv11 prackade in sig på våran kanalplats istället för mtv så får det bli att se alla säsongerna på nätet. Funkar lika bra det med. Vet inte riktigt vad som är fel på mig men nu gråter (eller blir iaf tårögd) till detta programmet. Beror väl säkert på massa olika grejer som pågår runt om mig & med mig nu, men det är okej i tider som nu..

Ska kolla vidare nu så uppdaterar senare/imorgon med besked 2..




7e augusti 2011

2011-08-07 @ 19:24:54 Allmänt Kommentarer (0)
Har inte gjort så jättemycket sen senast jag bloggade.. Bara jobbat & tagit det lugnt efteråt. Var ifs på bio i fredags med loffs, matilda & deras killar. Harry Potter såg vi & åååh vad den var BRA! Jag är ändå ingen sån som har stenkoll på alla namn, personer & händelser i alla filmerna men fattade det mesta ändå & tyckte faktiskt det var tråkigt att detta var sista filmen. Menmen, everything comes to an end..

Igår var åkte jag till brorsan vid eftermiddagen för att umgås lite med dom & självklart kramas med lilla Leah  Vi åt jättegod mat & så tårta till efterrätt - like we always do hehe.. Kom hem på natten typ och kollade lite serier/grejer på datorn & sen gick jag & la mig..

Idag har jag inte gjort mycket, bara varit inne hela dagen. Kollade på Paris Hilton's my new bff maraton som tv3 körde. Underbart, haha! Älskar när sånna program visas hela helgen då man ändå inte har något inplanerat..

Imorgon är det jobb igen som gäller, gå upp vid 4 igen då alltså. Hmm.. Mindre kul.. Kommer inte göra något speciellt hela veckan, bara jobba så får se när jag skriver igen. Väntar ifs på två besked, ett asjobbigt & ett spännande. Kanske uppdaterar om dom då..




3e augusti 2011

2011-08-03 @ 17:21:23 Allmänt Kommentarer (1)

& nu är det augusti. Känns lite, sådär.. Inte för att sommaren springer fram - det har ändå varit en rätt kass sommar sen jag kom hem från hjärtat. Det känns skönt för att då går det framåt med väntadet på att vi ska återförenas igen men samtidigt vill jag ju inte ha in han i militären.. Är rätt så van att ringa billigt till honom, prata på facebook/msn hela tiden, varje dag. Kommer bli tufft, kan liksom inte riktigt förstå det än!

Annars så har jag jobbat hela veckan, lite segt att gå upp 4 på natten men rätt så skönt att sluta 12.. Även om jag är lite som en zombie efter jobbet men bara 6 dagar kvar sen är jag leeeeedig!

Var ju ute i helgen som sagt. Den andra dagen var ju med Narin  Vi hade kul, men bara ett problem.. Vi kunde inte bli fulla för 5 öre, fattar INGENTING! Drack starka grejer med som typ absinth :z Var nog bara för jag hade mumsat så mycket av hennes goda mat innan  Aja, men det tar vi om & då jävlar haha!

Lägger in blandade bilder från mobilen som jag har tagit under helgen & veckan..