31a oktober 2011

2011-10-31 @ 21:25:11 Allmänt Kommentarer (0)
Som vanligt går det ett par dagar mellan uppdateringarna, ibland har man oflyt alltså. Tentorna gick bättre än vad jag trodde men samtidigt tror jag inte att jag blir godkänd. Aja, kör omtenta på det & sen får vi se.

Gör inte så mycket just nu iaf, halvkollar på tv & pratade nyss i telefon. Är lite seg eftersom jag har jobbat hela dagen idag, men det känns gött att det blir pengar i slutändan iaf.

Ska nog faktiskt avsluta inlägget här för jag måste googla min fula grej/sjukdom jag har fått på halsen :z Fattar inte vad som har hänt, är helt ledsen för bara den lilla grejen gör att jag känner mig helt grotesk. Ja, jag är så ytlig haha



24e oktober 2011

2011-10-24 @ 12:50:15 Allmänt Kommentarer (4)
Hej & håå vad tiden går.. Har haft fullt upp + att datorn brakade ihop förra veckan så fick lite panik där med tanke på att jag hade suttit i 3-4 dagar & sammanfattat en hel kurs som jag ska ha tenta på imorgon.... Tog lite tid men igår fick jag tillbaka datorn från en som jag jobbar med som hade kollat igenom den & sa att det förmodligen berodde på laddaren & inte på något i datorn. Tur i oturen typ. Jävligt skönt att ha "sparat" 6000 kr iaf! Jag är en sån person som bara kan köpa dator, mobil osv när det känns rätt haha! Knas är jag, jaaa...

Sitter iaf idag & läser igenom min 20-sidiga sammanfattning på marknadsföring. Vet inte hur det kommer gå imorgon alltså, även om jag får in basfaktan i huvudet så vet jag att själva frågorna på tentan är askrångliga så jag kommer typ tappa allt. Men aja, ska köra på så mycket jag bara kan iaf!

Ska fortsätta nu med mitt viktiga vuxna liv - orka!!

PUSS



Pluggdag till max

2011-10-13 @ 20:47:03 Allmänt Kommentarer (1)

Tjuuhuu! Har suttit hela dagen & sammanfattat artiklar och skrivit lite på en uppgift vi har. Blev klar längesen alltså men tänkte att jag uppdaterar nu hehe.. Hade mer än gärna suttit hemma imorgon också men nää, måste till skolan tyvärr :z Vi kommer sitta där hela dagen för vi har skiiitmycket att skriva, menmen. Vad ska man göra? Sista uppgiften för dessa två kurser, sen är det tenta & bara att köra på då! Tänkte faktiskt att jag ska sammanfatta ett kapitel i boken nu. Känns bara som att jag kan en ytterst liten del av det hela :z

Eller så skiter jag i det & så vilar jag upp mig inför imorgon istället. Gick självklart inte & tränade idag.. Så undrar om jag pallar köra ett pass imorgon innan skolan? För efter kommer jag aaaaldrig orka! Ska nog packa ner allt inför imorgon så det bara blir till att hoppa upp & dra till gymmet, lättare så..

Aja, PUSS så länge




13e oktober 2011

2011-10-13 @ 10:36:52 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon! Är helt underbart utvilad efter en perfekt natts sömn! Somnade innan 22,30 igår & vaknade halv 10 imorse! Tror det behövdes

Är ledig idag & oohh vad det är skönt! Ska ifs göra lite skolarbeten här hemma men det är en helt annan sak att sitta hemma. Sen tänkte jag lite träning på det. Var riktigt längesen nu men jag har verkligen inte haft tid & ork, tyvärr! Jag vill ju träna, känner fortfarande peppen för det så att jag inte ens kan hitta tid för en timme på gymmet är ju bara sorgligt..

Aja, dags att sätta igång med det tråkiga. Vill vara färdig tidigt idag.. Skriver nog senare




9e oktober 2011

2011-10-09 @ 22:12:49 Allmänt Kommentarer (2)
Ouuff seg dag! Hann inte skriva igår eftersom jag satt & pratade med älsklingen hela dagen. Han var ledig så det var verkligen bara honom jag koncentrerade mig på. & sen blev det en snabb spontanutgång framåt kvällen. Drog över till finaste grannen & sen så ut på klubb, mötte upp frugan & hennes turk. Kom hem väldigt tidigt faktiskt! Klockan 6 på morgonen alltså, haha! Så idag har jag bara suttit hemma, med undantag för att jag åkte ner till centrum för att köpa telefonkort så jag kunde prata ännu mer med älsklingen - 2 underbara dagar! Imorgon är det nya tag. Skola mån-fre heeela dagarna + jobbar långpanna både lördag & söndag. & inte får jag vila nästa måndag osv heller :z Så det blir fullt upp i över en vecka nu! Hmmm... Aja.. Nu ska jag dricka något, byta om & hoppa ner i sängen snart. Känner att ögonlocken börjar bli riktigt tunga nu.. Natti! (Blogg.se är konstigt så det blir inga ikoner & bilder.. & tydligen inga mellanrum heller mellan raderna. KNAS! Får fixa det när det blir normalt igen..)



8e oktober 2011

2011-10-08 @ 12:56:46 Allmänt Kommentarer (1)
Haha nu är jag här igen efter några dagar  Är helt ledig denna helgen, ooohh så skönt! Fast jag känner typ någonstans långt inombords att jag kommer få ett samtal om jobb... Men fram tills dess ska jag bara ta det lugnt & göra saker jag vill göra! Idag är det gårdsstädning, gillar att sitta & kolla när andra jobbar

Veckan har flytit på som vanligt med skola & äntligen är en jättestor uppgift inlämnad! Dock var det den roligaste så det var lite tråkigt att lämna in den först.

Igår var jag i stan efter skolan också.. Gick runt maaassa timmar & kollde i ALLA sko- & jackbutiker. Är nämligen på jakt efter gummistövlar & vinterjacka. Beställde ett par stövlar iaf, svarta Vagabond med snörning där bak. Enkla men ändå skitsnygga! Synd att Hunter stövlarna var så nedrans höga på mig, annars hade jag lätt tagit dom! Menmen, är man mini så är man mini  Ska hämta dom på tisdag iaf.

& jacka hmm.. Hittade 3 stycken jag skulle kunna tänka mig i den normala prisklassen. Hade gääärna haft en från fjällräven eller PP men har inte lust att lägga 3-4 tusen på en jacka. En av jackorna är iaf samma som jag har nu, dock nyare modell & annan färg. Men vet inte om jag är så sugen på att ha samma. & den andra var skitful på galgen, men snygg på. Dock var luvan helt muppig :z Den tredje var sån vanlig svart jacka med luva - alltså lite tråkig.. SVÅRT! Ska vänta lite till iaf & hålla mer utkik.

Haha lång update om jackor & skor men var bara tvungen att dela med mig.. Skriver sen!



Stövlarna




4e oktober 2011

2011-10-04 @ 17:43:26 Allmänt Kommentarer (4)

Blir seg uppdatering nu med haha, sorry! Har iaf pluggat idag. Ouuff så tråkigt! Satt bara där & försökte få föreläsningen överstökad haha! Ifs gjorde jag den som inte "sänds" förens den 18e men jag tänkte att vi kommer ha så mycket annat att göra så lika bra att få klart den. Behöver nog bara skriva till lite på deen delen i gruppens uppsatsen som jag fick - användningsområden.

Ajaa, NOG med skolsnack! Sitter iaf just nu & tar det lilla lugna efter powernapen & promenixen med hunden.. För det var ju liksom sååå jobbigt

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. Försöker väl bara få tag på min älskling. Har inte hört från honom sen igår natt :z Börjar bli måttligt orolig nu! Har nog inte skrivit det här men han blev förflyttad igen. Han var ju först en månad på ett stort ställe där alla soldater kommer & får öva på olika saker, sen flyttades han till ett annat lite mindre ställe & där trodde ju jag att han skulle stanna men nää. Nu är han tydligen i en liten ödslig by mellan två berg som är mellan fler berg (his own words, haha!).. Det positiva är iaf att det är så lugnt där så inget farligt kan hända, men klart man blir orolig ändå! Naturligt när man älskar någon





3e oktober 2011

2011-10-03 @ 21:04:53 Allmänt Kommentarer (1)
Åh vad jag är TRÖTT! Även om jag sover mina timmar så är jag verkligen konstant trött. Somnade tre gånger i skolan idag, haha! & en gång var faktiskt medans vår grupp pratade/väntade (Y)... Funderar på att köpa Kan Jang eller någonting liknande & se om den hjälper. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :z Tips?

Imorgon är jag, efter mycket krigande, ledig! Visst, ska ju jobba hemma men jag gör hellre det än att åka 2 timmar enkel väg!

Aja.. Liten update blev det nu iaf. Har tyvärr inte så mycket att berätta om :z Ska kolla svenska hollywoodfruar nu iaf så hörs vi



2a oktober 2011

2011-10-02 @ 14:53:34 Allmänt Kommentarer (3)
& äntligen har oktober månad börjat! Måste ifs bara få säga fy till mig själv, skriver i några dagar & sen slutar jag helt plötsligt & sen börjar jag igen :z Får väl klaga på att det är lite mycket att göra from time to time.. Skola, jobb & utgång på det!

Livet tuffar på iaf.. Har lite livskris om hur jag ska göra med min skola faktiskt.. Detta var verkligen inte som jag trodde + att högskola är inte min grej. Känns ändå skönt att få det "på papper". Skulle vara distans tex men vi är ju där 4 dagar i veckan? Visst jag förstår att det är grupparbete men ändå, det nämde dom aldrig något om. Hmmm... Får kämpa på i några månader till i guess. Kanske ordnar upp sig

Igår var vi iaf ute, blev girls night med finaste flickorna, Diana, Narin & Jossa.. Hade skitkul! Dansade heeela tiden med undantag för luft & shottar haha! Var reaggeton kväll så när dom gamla klassikerna burn it up osv spelades blev man ju helt till sig! Dock kunde det ha varit mindre latino men jaja, ska inte klaga för kul hade vi & så hade vi fri entré!

Nää, ska inte tjöta på massa nu. Blir för långa inlägg.. Kul med fler kommentarer också!