29e april 2011

2011-04-29 @ 21:15:42 Allmänt Kommentarer (0)
HERREJÄVLAR vad jag är sämst på att skriva, men ääsch.. Skyller på det fina vädret & häng med underbaraste! Har fördrivit dom flesta av mina dagar med frugan, druckit vin & pratat skit, hos mig, hos henne & inne i stan.. Men ska nog börja uppdatera lite nu igen iaf..

Har även jobbat min första vecka på mitt tredje jobb! & faktiskt också mitt andra, haha! Båda har gått bra. Det ena är att jag städar hytter på Stena Line, inte allt för kul med ett jävla städjobb men vafan, goa pengar! & det andra är kontroller i diverse butiker. Kan ha skrivit det innan men är inte säker.. Får se när Stena ringer mig nästa gång, det är ju trots allt hos dom jag kommer ha flest tider..

Ouuff, har ont i huvudet nu men TAGGAR imorgon! Ska bli fett kul, ut med frugan (såklart!!) & diana & hennes två polare.. Blir nog Trädgårn' (vad annars!?) där vi har köföreträde, gratis inträde & får sexor tequila shottar för priset på fyror! Var & köpte baginbox & lite cider, två nya smaker så får väl säga sen vad jag tyckte om dom.. Allt var typ slut haha! Iaf på vin & cider avdelningen.. Fanns typ 5 bacardi breezer i cranberry smak & sen såg jag en låda på golvet med nåååågra få pineapple & mango, haha! Sverige = party people #1...?

Okej, ska dricka lite vatten nu.. Få bort fucking huvudvärken, fixa lite papper inför jobbet imorgon (kontroller) & sen fixa fotbad för mina ömma fossingar..

PUSS!




22a april 2011

2011-04-22 @ 18:34:03 Allmänt Kommentarer (0)
Kom precis in från en härlig promenad med hunden, gick lite i skogen medans mamma plockade påskris (?) eller ja, iaf något att hänga ägg, fjädrar & krafs på.. Minns inte om det heter så nämligen..

Stack även ner till mitt fd jobb förut & hälsade på lite folk, fick självklart gratismat även. Det satt jäääävligt gott ska jag allt säga! Har iaf made up my mind. Kommer tillbaka dit & jobbar typ en månad efter Turkiet i sommar, tjäna lite cash & fördriva tiden.. Ska ner imorgon eller nästa vecka igen & snacka med chefen.. Han blir nog glad iaf..

Nu ska jag bara chilla lite, efter hunden har torkat (han badar nu) så ska jag dammsuga mitt rum, börjar bli lite äckligt nu haha!

PUSS!




21a april 2011

2011-04-21 @ 13:24:21 Allmänt Kommentarer (0)
Grattis pappa!


HAHAHA hade precis telefonbriefing eller vad det nu än kallas med mitt ena jobb. Det var lite läskigt för det var liksom en som tar hand om det hela och sen tre stycken personer som ska jobba, lite så rörigt där i början när alla pratade i mun på varandra ba: hej, hej, hej.. Men aja, värt var det iaf.

Undrar vad jag ska göra nu då..? Kolla lite serier förmodligen & sen kanske dra en pw.. Åh, ser framemot påsk nu & massa god mat. Snackade om det redan i början av mars med min snutte, haha  Fast då sa jag typ.. Jag vill stanna här tills typ en dag innan påsk, sen åka hem & äta massor med mat & sen kan jag komma tillbaka! Båda två tyckte det var en underbar plan, men nää. Så funkar tyvärr inte verkliga livet :z Men nu är all mat här iaf & det är bara 40 dagar kvar!  Så jag pallar nog hålla ut..




20e april 2011

2011-04-20 @ 23:09:09 Allmänt Kommentarer (0)
Idag har det varit slappardagen nr 1.. Var ju ute igår med frugan på stan, hade sinnes mysigt & kom tillbaka hem innan 1.. & idag sov vi länge & chillade. Själv har jag bara ätit massa god mat, godis & druckit nya ramlösa ananas hela kvällen framför datorn & tv

Så har inget speciellt att säga, ifs har jag aldrig det haha! Ska kolla klart på dr. 90210, läsa lite bloggar, ut med hunden, kolla desperate i sängen & sen soooova  Så natti!



19e april 2011

2011-04-19 @ 17:08:39 Allmänt Kommentarer (1)
Yoyo!  Slut på slappandet hemma nu, ska dra till stan snart & träffa upp mitt hjärta, vi ska äta något, dricka lite vin & bara snacka skit.. Sen blir det hem till mig. MYS!




18e april 2011

2011-04-18 @ 11:46:38 Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon! Faaast.. Min morgon började vid 3  Idag var ju som sagt första dagen på ett av mina nya jobb, plockare i butik är detta iaf. På Ica Maxi så det är rätt bra! Skulle vara på plats 05,40 men eftersom mina bussar var lite uppfuckade så var jag tvungen att åka 04,16, wiie! "Försökte" sova men insåg jävligt fort att jag inte skulle kunna somna så nu har jag dygnat  Kom precis hem & känns gött att ha hela dagen framför sig, men jag har ifs inga planer. Ska försöka sova lite snart & sen ska jag kanske köra lite med pappi.. Får se om jag pallar..

Aja, lite bloggar & mat nu sen nanaaa




17e april 2011

2011-04-17 @ 11:53:51 Allmänt Kommentarer (1)

Morsning korsning.. Håller på att kollar på E! - The story of Desperate Housewives eller något sånt, man får veta massa om skådespelarna & seriens bakgrund

Ska iväg till pappa vid 5 & umgås lite & det är väl dom enda planerna för idag.. Ska upp skiiiittidigt imorgon & jobba! Men skriver mer om det senare  Ska kolla vidare nu, pööööss




16e april 2011

2011-04-16 @ 15:25:49 Allmänt Kommentarer (0)

Har tyckt att tiden har gått så otroligt långsamt hela tiden men nu när jag kollade på datumet fick jag en känsla typ som: va, redan 16e april!? Har ju jobbat skitmycket innan så därför är jag van att dagarna bara flyger förbi.. Men nu är det ju verkligen inte så! Så det kändes lite skumt & ha den känslan. Visst, det är otroligt skönt att vara "ledig" så mycket nu och jättekul när man väl får jobb men det tar ett litet tag att vänja sig vid känslan - fortfarande faktiskt haha..

Skulle egentligen ut idag & äta med massa folk & sen dra ut & festa men ärligt talat så har jag ingen lust.. Har inte varit ute en enda gång sen jag kom hem från Izmir. Inte konstigt det kanske med att det gick helt åt skogen senast men tror faktiskt inte att det beror på bara det. Pallar inte spekulera i vad det är för orka göra en stor grej av det, drar ut när jag känner för det & dessutom gör jag det helst med Emma & Narin

Så har bara myst rundor här hemma idag, kollade på Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Dom visade den på svt1 förut så det var nostalgi på hög nivå!

Ska inte göra något speciellt nu, bara vänta på älsklingen min tills han kommer hem från jobbet & vi kan prata.. Saknar han sinnes mycket, gör ont!




15e april 2011

2011-04-15 @ 07:47:57 Allmänt Kommentarer (0)

Detta är nog tidigaste inlägget ever i min blogg.. Är uppe nu för att jag ska vara i stan vid 10 & skriva på ett avtal så jag kan börja jobba på måndag, wie! Kommer väl ta max 15 minuter & sen tänkte jag sola lite.. Efter det drar jag väl hem. Har inte mer planer för idag.. Men skönt att få avsluta sin fredag så tidigt!

Ååh dessutom är jag så pepp på sommaren IGEN! Haha det kommer & går hela tiden under dagarna. 46 gün kaldı




14e april 2011

2011-04-14 @ 13:33:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hemmadag idag, skönt! Solen steker på som fan & om dom bara kunde bli färdiga snaaaart med våran uteplats! Hade gärna legat en stund i solen nämligen..

Annars så håller jag på & pysslar med mina tidningar igen. Har så jävla många kvar så det är inte klokt! Men snart så, hehe.. & just ja! Fick sms om att jag kan hämta mina skooor nu! Ska nog göra det imorgon för ska ändå iväg då så tar det på vägen, wiie!


UNDERBARINGAR!  




13e april 2011

2011-04-13 @ 17:35:47 Allmänt Kommentarer (0)
Glömde tydligen att uppdatera igår, kom på det mitt i natten när jag skulle lägga mig haha! Igår var jag ändå bara hemma, pelade lite med min jobbmail & lite sånt, sökte program & kurser till hösten & klippte och höll på att sortera i mina 5 miljoner tidningar. Ska slänga alla så håller på att klipper ut allt jag vill ha kvar & kommer sen att sätta in det i en eget block typ. Massa bra tips & så där

& idag då. Klant nr 1 som jag är då trodde att jag hade läkartid 15:45, när jag klockan 11 ser att ojdå. Ska visst vara där om 40 minuter!!! & jag bor liksom 40 min från stan & satt dessutom HELT ofixad när jag dessutom ska gå på gruppintervju efteråt! Jävlar vad fart det blev i mig kan jag iaf säga.. Blev över 10 minuter sen men dom sa att det var lugnt så det gick ju bra som tur var, puuh!

& sen var det då gruppintervjun. Har aldrig varit på gruppintervju innan men det gick väl bra. Svårt att säga bara hur man framstod för dom liksom :z Men vi får se..

Nu har jag fett ont i huvudet iaf & ska ut lite med hunden. Sen får jag väl vila eller något framför någon serie eller så. Hörs!



Shopping

2011-04-11 @ 21:25:40 Shopping Kommentarer (0)
Shoppade ju lite i Lördags som sagt & här är grejerna:

Blått transparent linne - BikBok (färgen gör sig inte rättvis!)
Vit mönstrad halvtransparent magtröja - GinaTricot
2 bandeau toppar (?) - GinaTricot

Blev sinnes överraskad att hitta topparna på gina, gillar inte alls den affären längre men just denna gången var dessa tre plagg okej




11e april 2011

2011-04-11 @ 15:38:14 Allmänt Kommentarer (0)

Har inte pallat uppdatera idag av någon anledning jag inte vet haha! Tog sovmorgon idag också & stack ut på pw sen, 45 minuter. Var gött som fan & jag har fortfarande ont. Jag kaaan vara den mest otränade människan, haha!

Har ingenting planerat för idag heller & det har inte hänt något speciellt så har egentligen inget att berätta.. Tråkigt inlägg men så blir det ibland..




10e april 2011

2011-04-10 @ 12:58:40 Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon!? Haha nee kanske inte.. Tog en lång sovmorgon idag till typ 11 någongång.. Gick upp, drack lite kaffe (as usual) & sen ut med hunden. Tog på mig träningskläderna idag istället och drog en bra runda. Först rastade jag honom som vanligt & sen in i skogen. Sprang lite faktiskt & på slutet blev det pw  Riktigt skönt var det!

Snart blir det frukost, wie klockan 1 haha! Äggröra med bacon & lite annat gott i.. Har inte så mycket att berätta.. Kanske något om igår då. Jo, mamma köpte soffa. Rätt nice är den, gillade den inte alls först men det fanns fan inget vettigt där & sen efter ett litet tag när jag provsatt på massa olika sätt, kollade andra färger så började jag faktiskt gilla den!

Sen tog jag en liten runda själv på Frölunda Torg, köpte lite grejer MEN det är faktiskt saker jag har letat efter sen några månader tillbaka men inte kunnat hitta.. Kan visa senare  & sen drog vi till brorsan. Åt god mat & softade där hela kvällen, kom hem halv 1 på natten faktiskt..

Dagens planer: inga! Soft-söndag




9e april 2011

2011-04-09 @ 10:54:47 Allmänt Kommentarer (0)

Glömde skriva igår :z Kom hem efter stan & åt lite, & efter många om & men åkte jag ner till ica maxi, köpte på mig massa gott & sen var det bb. Pratade med Emma i evigheter innan & efter också, behövs alltid! Vi har alltid saker & prata om på något vänster, haha.

Idag är planerna att åka & kolla på den där jävla soffan med mamma & sen ska vi till min bror & hälsa på dom. Jag har inte varit med dom på evigheter!

Jaja.. Ska dricka upp mitt kaffe nu & sen duscha, puuuss




8e april 2011

2011-04-08 @ 13:34:16 Allmänt Kommentarer (0)

Är en smula förbannad just nu eftersom min "kära" mor bara tjatar & tjatar hela tiden!! Jag är en sån person att om någon tjatar på mig att göra något så gör jag inte det. Har alltid varit sån & kommer alltid vara. Spelar ingen roll hur jävla många gånger jag förklarar det för henne. Aja, skitsamma nu, orkar inte tjafsa om det här heller..

På vårdcentralen gick det iaf bra, dom sa att min tå läker fint & det ser allmänt bra ut. TACK! Äntligen får jag också läka bra, hoppas bara det håller i sig haha! Det sega är ju väntetiden nu men jaja det blir nog bra.

Dagens planer var egentligen inget speciellt men nu bestämdes det att jag ska in till stan, köpa lite grejer & så träffa Narin  Ska dra om mer än en timme så ska väl ta på mig vettiga kläder & försöka se någorlunda normal ut, uss gillar egentligen inte & gå hemma. Tycker jag blir så skabb då haha!

Aja, skriver senare




Night talk

2011-04-08 @ 00:49:23 Allmänt Kommentarer (0)
Nee, nu blir jag galen!! Har inte fått mina biljetter ÄN, jag fattar inte.. Har ju koden som man ska ha för att checka in men det känns bättre & ha själva biljetten ofc.. Har fan gått 2 dygn sen jag beställde & jag skickade till och med mail idag till dom så hoppas verkligen jag får svar imorgon!

Är inte alls trött, har bara ont i ryggen men det har jag alltid så inget annorlunda där. JUST DET! Fick jobbet som är för Stena Line & börjar den 26e. Hade gärna börjat tidigare men hon hade inga tider så jaja, nothing to do.. Jag kommer iaf städa & fixa till hytterna på båten.. Bara tillfälligt jobb ifs men alltid gött med pengar. & så kanske jag får vara på universeum också, dock är det på natten men tänk cashen där då!?  Hade varit kul & få testa på det någon gång iaf!

Fick även skatten idag, jojo man tackar, man tackar! & det bästa!? Jag borde få den precis innan Marmaris, wiie! FAN äntligen känns det som att saker vänder! Underbaaart!

Ska pela lite med datorn & sen sova tänkte jag, vårdcentralen igen 11,20 imorgon. Är stammis där nu haha! Mamma sa en väldigt bra sak typ igår: så är det när man blir äldre, man besöker vårdcentralen oftare.. Ouuff, börjar bli gammal & grå nu känner jag, haha. Fyller ju hela 21 år om ett par månader!

Godnatt var det nu  Vill ha min älsklings armar runt mig inatt.. 53 gün kaldı




7e april 2011

2011-04-07 @ 15:01:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hemmadag idag.. Skulle egentligen ha åkt till Frölunda för att lämna cv & träffa Narin & låna ut mina pumps till henne, men eftersom jag hade operation igår så tänker jag inte belasta min fot & dessutom trycka ner den i trånga skor.. Har faktiskt inte alls haft ont!? Skitkonstigt!

Har fixat lite med min bokföring, skickat iväg en ansökan & ringt tillbaka till min förhoppningsvis nya chef.. Ska inte göra så mycket mer idag heller, har hållt på hela veckan så idag förtjänar jag lite lugn

Jaja.. Ska bara kolla upp det med bagage inför sommaren, vill ha med mig två väskor men måste kolla om det är okej för flygbolaget och eventuell avgift för det.. Skriver nog senare



Barstreet

2011-04-06 @ 20:07:50 Allmänt Kommentarer (1)

Ouuff.. Jag har suttit i hundra år & fixat våran spotifylista inför Marmaris! Fett kul & man blir taggad men jääävlar vad låtar jag har gått igenom! Just nu har vi 230 låtar & det lär blir några fler.. Ååååh längtar SÅ mycket!

Lite halvkass bild men man ser iaf en del av världens bästa klubb!




6e april 2011

2011-04-06 @ 15:33:13 Allmänt Kommentarer (0)
Har precis kommit hem från stan, hade en intervju idag också. Tyckte det gick jättebra, han var så trevlig så & enkel att prata med! Men shiiit vad proffsigt allt var! Har aldrig varit på något liknande innan, haha! Får se hur det går då, *peppar peppar ta i trä*.

Annarzzz? Jo jag åkte till vårdcentralen idag också. Minns inte om jag har skrivit det innan men har haft massa problem med min stortå, började väl som nageltrång fast jag insåg nog inte det & sen svullna skiten upp. Blev infekterat & piss (Såklart! Det är ju mig vi snackar om).. Var där igår men dom ville ha en läkare som skulle kolla på det så fick komma tillbaka idag. Dom sa igår att det förmodligen blir operation men man vet inte & dessutom inte var dom ska utföra det. Kom iaf dit idag. Efter att ha visat tån i typ 10 sek sa hon bara: ne, operation får det bli. KOM HÄR! hahaha! Lite hastigt & lustigt där jaa, men lika bra att få skiten överstökat! Nu sitter jag med fete-tån med hundrafemtio varv av bandage runt & väntar på att bedövningen ska släppa så jag kan få dö lite av smärta

Nu ska jag äta lite soppa & läsa bloggar, chilla lite  PUSS!


Snaaaaart!




5e april 2011

2011-04-05 @ 09:34:34 Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon! Såhär tidigt har jag inte varit uppe på ett bra tag - gick upp vid 8 uss, hehe.. Har lunkat runt lite hemma & nu sitter jag & dricker kaffe.. Ska nämligen vara på vårdcentralen 11,20 & efter det tänkte jag dra igen & dela ut lite cv:n fast jag troooor jag skippar det. Är fett trött faktiskt & kommer inte orka att ränna runt. Måste få lite mat i magen innan min jobb intervju som jag ska ha senare idag!

Yesyes.. Igår när jag var på väg in till akuten med mamma så ringde det från två olika företag som vill ha mig, wihoo!  Det ena var mer extra någon/några gånger i veckan men det andra tror jag var 6 timmar mån-fre. Dom skulle båda berätta mer idag. Ouuuff, jag hoppas! *Peppar, peppar ta i trä!*

Nu ska jag äta lite frukost & hitta på något kul att göra. Sen är det ut med hunden, fixa sig & dra..


Ouuff, ge mig NUUU!




Orka

2011-04-04 @ 23:13:14 Allmänt Kommentarer (1)
Sitter & lyssnar på lite go housemusik & tänker lite. Fan vad förbannad jag är. Innerst inne vill jag bara springa ut & skrika! Är förbannad på mig själv för jag alltid stressar upp saker så jäävla mycket, är förbannad på dig för du inte förstår.

Du är annars sjukt bra på att förstå men denna tajmingen var inte den bästa. Har du sämre nyheter så ta det när vi kan prata om det ordentligt, istället för att du tack vare detta stressar upp mig (självklart hade jag fuckat ur även om vi hade kunnat prata igenom det ordentligt) men på detta viset som det blev nu är tusen gånger värre. Jag är jävligt långsiktig & det vet du om. Varför blir det såhär då?

NU passar det fan inte för jag har två dagar fullspäckade med saker som jag måste koncentrera mig på.. Nää, istället kommer jag gå runt & tänka på denna skiten.



4e april 2011

2011-04-04 @ 15:50:26 Allmänt Kommentarer (0)

Kom hem för en stund sen från centrum där jag delade ut lite mer cv:n.. Som jag misstänkte så har typ alla redan fullsatt men vissa tog emot cv:t ändå, man vet ju aldrig om någon slutar eller så. Det var dock en butik som verkade vilja ha extra hjälp så jag hoppas sååå innerligt att dom ringer mig! *Peppar, peppar ta i trä!*

Blev inget kolla på soffor idag för mamma har fått en allergisk reaktion så vi måste in till akuten :z Ska dra om en halvtimme ungefär. Annars så har jag följt mina planer jättebra idag, känns skönt!

Fick btw lagom ryck när jag skulle av bussen förut, den var fullknökad med skolelever & här där jag bor är dom jääävligt högljudda & kaxiga. Det satt en tant bredvid mig som bara drog in sina ben lite när jag skulle av vilket gav mig i princip noll utrymme att komma förbi & dessutom hade hon någon vagn nedanför. Stod massor med skitungar där också så jag verkligen knödde mig. Fick helt seriöst KLÄTTRA över hennes vagn & typ sa ashögt till skitungarna ba: URSÄKTA!?!? & då får jag detta svaret: ey lugna dig va.. HAHAHA! Så sa jag något i stil med: ah men vafan det är inte mitt fel att ni står här mitt i vägen, ni flyttar inte ens på er när man ska av! Shit alltså...
Jävla grott mongon...

JAJA, nu ska jag samla ihop lite grejer så jag inte dör av uttråkning på akuten. HOPPAS vi inte får sitta där i 100 år! Annars kan jag ju göra detta på akuten  




Nattinlägg

2011-04-04 @ 01:01:11 Allmänt Kommentarer (0)
Här sitter jag uppe mitt i natten.. Vet inte riktigt varför jag inte pallar gå & lägga mig. Slutade prata med älsko för över en timme sen & efter det läste jag lite strö-bloggar & kollade lite videos.. Har massa grejer & planer i huvudet som jag vill göra men tiden går ju inte framåt!! :z


Imorgon:

Ringa vårdcentralen
Ringa läkare
Dela ut mer cv:n, har lite speciella ställen jag ska gå till
Åka med mamma & kolla ny soffa, boo tidsödslande men det är något jag har lovat henne sen längesen!
Försöka hinna köpa två oljor
Ringa Moi (brorsans fru)

Det var planerna för imorgon. De viktigaste iaf..

& NU längtar jag efter sooool & lite värme!




3e april 2011

2011-04-03 @ 13:52:45 Allmänt Kommentarer (0)

Söndaaaag.. Rätt segt idag, men ska underhålla mig genom att prata med älsklingen  Har inte mycket på schemat idag. Det är typ tur i oturen att det är söndag för jag har asmycket att göra men såklart eftersom detta är Sverige så är ju alla telefongrejer & de flesta affärerna stängda på helgerna :z Tacka vet jag Turkiet i såna här lägen! Saknar det så jävla mycket, uss..

Hmm jaja.. Skriver när jag får något att säga istället haha!




Natti

2011-04-03 @ 00:30:29 Allmänt Kommentarer (0)

Jaha så var det natt nu då.. Ska nog lägga mig snart, har sjukt ont i ryggen :z Vaaaar är min favorit som ger mig massage/kliar på ryggen varje kväll!?

Bekräftade mina 4 nya jobb förut som jag ska göra nu på onsdag. Inte visste jag att det var hundratusentals regler både innan & efter. Krångligt som fan när man läser men egentligen är det nog ganska lätt. Gäller bara att läsa på innan & se till att ta med alla papper osv, tror man vänjer sig ganska snabbt! & jag hoppas på fler uppdrag riktigt snart!

Hmm.. Hade nog inget mer på hjärtat just nu.. Godnatt!




Babbel

2011-04-02 @ 17:25:43 Allmänt Kommentarer (0)
Ouuuff jag har så sjukt tråkigt! Jag har ifs sorterat alla miljoner papper nu & snart tänkte jag hugga in på mina arbetsskade-papper så att jag iaf har dom ifyllda, sen är det bara att gå till x-chefen (gud vad jag ser framemot det!! :z) & sen är det skriva ut bilder på mina sår/ärr och sen ska jag bara skicka in dom.. Blir färdigt i nästa vecka.

& just ja. Rummet är inte heller gjort, haha! Jag suger verkligen på att fixa iordning det men jag ska så fort älsko inte är inloggad. Har ju väntat på honom hela dagen så kan inte bara dra iväg nu..

Pizza blir det ikväll iaf, nam nam  Ska nog plugga lite teori också. Var längesen jag gjorde det & jag vet inte om det är lönt men jaja, läsa några sidor kan väl förmodligen inte skada iaf..

PUSS!



Naglar

2011-04-02 @ 12:58:00 Naglar Kommentarer (0)

Joo grejen är ju såhär att jag har haft 2 bloggar innan denna & den ena (min första & bästa) slutade jag skriva i eftersom inspon försvann & jag visste inte vilka som läste den. Hade en del personer jag inte ville att dom skulle veta något om mig som hade min bloggadress..

Iaf.. Jag har gjort akrylnaglar i ett och ett halvt år & det är sjuuukt synd att jag inte har bilder på alls många då jag i princip aldrig har haft några naglar som har liknat varandra & vissa har varit riktigt råsnygga! Så då tänkte jag att jag börjar ta bild på alla nu & fixar en egen kategori här


Så här är mina naglar från den 31/3-11
Mörklila glitter som bakgrund & rosa merfärg, glitterflingor, stavar & frukter - äpplen & typ lime fast med rosa insida




2a april 2011

2011-04-02 @ 12:06:27 Allmänt Kommentarer (0)
Börjar dagen som vanligt med en kopp kaffe haha! & så loggade jag in på mitt nya jobbs hemsida & ser att jag har fått 4 uppdrag!  Snacka om bra start på dagen! Ska bara kolla igenom alla grejer jag ska förbereda & sen acceptera uppdragen & sen är det bara att ta en heldag & utföra dom..

Annars idag då..? Lugn dag hemma, händer inte mycket. Är faktiskt inte sugen på utgång för en gångs skull haha! Ska sortera massa papper & städa undan på skrivbordet i mitt rum (är alltid kaaaaoz där!) & göra lite annat sånt småplock innan nya veckan börjar. Måste ha allting redo för denna veckan tänker jag faaan inte slappa!

Som sagt - paperwork now!




Femme fatale

2011-04-01 @ 21:37:01 Shopping Kommentarer (0)
Lyssnar just nu igenom Britneys nya album.. Har bara hunnit till dom första låtarna & jo lite mer party är dom allt så dom kommer ligga kvar på min spotify iaf!

Annars då? Har suttit hela dagen framför datorn, ringt ungefär 2849 samtal! Haha neej inte riktigt så många men det blev en del.. Fick några saker klara men annars har jag nästan mer frågetecken i huvudet nu - iaf angående en sak, usch!

Här är bilderna på mina jumpsuits iaf. Bilderna gör dom inte rättvisa men ger er nog ett hum iaf




1a april 2011

2011-04-01 @ 12:01:12 Allmänt Kommentarer (0)

April, april din dumma sill!

Nee, jag brukar inte falla offer för aprilskämt faktiskt. Mamma försökte på sig att hon åker till Paris imorgon själv i en vecka.. HAHAHA! Jag vet att min mamma inte hade klarat sig varken på flygplatsen eller Paris själv så gick inte precis på den.. Sen ser man så jävla tydligt när hon ljuger

Aja.. Igår då.. Var som sagt i stan. Innan jag skulle gå & göra naglarna bestämde jag mig för en liten runda i affärerna. Gick in på hm eftersom jag var ute efter en klänning eller jumpsuit. Hittade en dösnygg jumpsuit & la undan den. Sen efter naglarna när jag skulle hämta ut den så hittade jag en till. Båda två är sjuuuukt snygga på sitt sätt & den ena är lite mer uppklädd, kunde inte bestämma mig så det fick helt enkelt bli båda

La också undan två mönstrade snygga tunna haremsbyxor på BikBok till idag eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken jag skulla ha. Mamma & jag skulle till någon möbelaffär idag så tänkte att jag tar det på vägen så kan hon hjälpa mig med råd. Men eftersom jag köpte två jumpsuits igår så skippar jag byxorna faktiskt - lite synd men jag är faktiskt inte i så stort behov av dom, dom kan vara lite svårmatchade också tyvärr :z

Jaaajaa.. Lägger upp bilder senare så kika in då!