31a maj 2011

2011-05-31 @ 07:55:27 Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen är dagen här! Har räknat ner från typ 60 dagar & nu är det 0.. Känns lite overkligt faktiskt. Men ikväll är jag i älsklingens armar

Vet inte om jag kommer ha internet där, så det kanske inte blir någon uppdatering. Men annars tar jag det när jag kommer hem.. Om mer än en månad

Lite mer än två timmar kvar, sen drar vi till flygplatsen & börjar resan, iiiiiihhh!  Börjar känna pirret nu!





29e maj 2011

2011-05-29 @ 22:48:56 Allmänt Kommentarer (0)
Nu var det ett par dagar sen igen sen jag skrev senast.. Har inte orkat uppdatera det senaste, inget speciellt utan bara så.

Snabb update då.. Jag har bara jobbat typ.. Sista dagen var i fredags & då var jag riktigt trött så det tar på en att helt plötsligt hoppa tillbaka så snabbt in igen i rutinerna, men med facit i hand så har alla jobbdagar gått bra. Gjorde inget speciellt i fredagskväll. Tog det lugnt & kollade igenom massa serier.

Igår så kom Emma till mig efter hon hade jobbat. Vi gick till ica maxi & köpte popcorn, värst var nog när vi skulle välja glass. Stod säkert i en halvtimme HAHA! Beslutsångest deluxe!  Vi skulle iaf ha det till vårat mys som vi skulle ha på kvällen, snackade skit & satt & valde ut vilka låtar vi ska ha i Marmaris. Från 247 till 173 stycken, liiite bättre va!? & idag så stod ögonfransfärgning (puuuh!) på schemat. Gick bra men det var lite läskigt..

Idag i eftermiddags så kom brorsan med frugan & lille knodden hit till oss på mors dag-middag & lite mys.. Sen gjorde jag fotbad & kollade bb.. Blev sinnes chockad när dom ledde bak Peter till finalrummet men det är så det ska vara!

Aja.. Ska läsa igenom lite bloggar & kolla serier nu. Lååååång dag imorgon!! :z




23e maj 2011

2011-05-23 @ 20:52:39 Allmänt Kommentarer (0)
Ouuuff är nu hemkommen efter jobbet.. Skulle egentligen ha slutat 18 men stannade till 19 eftersom jag skulle utbilda en ny kille i stängning i kök, han var jävligt grym så det gick snabbt! Rätt bra dag idag allmänt, men var lite stressigt där ett tag. Hade MASSOR att göra + alla från ALLA håll ba: Suss.. Suss.. Suss! Suss!! What can i say... Number one always  HAHA! Sen var det kaoz med kassan.. Förut "fattades" det tydligen 1500 kr & idag 500 kr (Y) Ska bli spännande & se hur dom går tillväga nu & vad som egentligen har hänt...

Annars..? Kom hem & fortfarande uppe i varv så passade på att få bort lite grejer från min lista på saker jag måste göra innan jag åker till turken  Skrev vad min pappi ska tänka på om lilla hunden när dom ska passa han - mitt liv! - i 10 dagar..

& imorse ringde jag även till Stena Line & sa att jag inte vill vara kvar där.. Hon tog det ganska bra, detta var ju liksom en "provmånad" för båda parter. & sen så bokade jag nageltid (efter sisådär 6-7 veckor) tills på onsdag + kloklippning för hunden. Känns BRA att jag börjar få allt gjort nu!

Ska försöka ta det lite lugnare nu & göra lite övningar för ryggen så jag mjukar upp den inför ett arbetspass imorgon också..





21a maj 2011

2011-05-21 @ 18:14:29 Allmänt Kommentarer (1)
Ouuuff vaknade precis.. Har kollat på serier hela dagen så la mig i sängen istället med datorn på skrivbordet & någon gång tuppade jag av totalt! Men nu är jag uppe iaf, åt precis en del av pizzan vi gjorde igår. Den blev jättegod men degen var lite skum så vi ska testa med ett annat recept nästa gång.. Men tänker fan inte kasta en pizza liksom, haha

Skulle kanske in till stan idag & kolla lite på göteborgs-varvet tillsammans med Emma.. Hon skulle vänta i mål på sin duktiga pappa nämligen. Men jag kände att jag var alldeles för seg i kroppen & så har jag haft förjävligt ont i magen hela dagen :z Stannade hemma istället & lika bra det kanske?

Aja.. Ska kolla vidare på simpsons nu. Alla mina säsonger upp till 10 försvann på den sidan som jag alltid kollar på, men hittade en ny igår så kan kolla igen  Har typ en "besatthet" att jag måste se alla avsnitt av en hel serie, hahaha! Fett lam är jag men men..

Skänker en tanke till älsklingen & hans familj som förlorade sin farfar idag





20e maj 2011

2011-05-20 @ 18:15:57 Allmänt Kommentarer (0)

Hejhej!

Sitter & myser lite framför datorn med bloggar medans jag väntar på den hemgjorda pizzan! Hoppas det blir något bra nu. Börjar bli redigt hungrig.. Det ända jag har ätit idag är: en cheese & lite pommes med garlic. Känns stadigt om jag får säga det själv!

Jobbade min första dag idag på mitt fd-jobb.. Ouuff kände hur längesen det var när jag sprang in där imorse.. Men det gick bra tillslut, kom ju tillbaka in i mina rutiner  Ska jobba 4 dagar nästa vecka & sen är det Turkiet time!! & sen när jag kommer tillbaka i juli så jobbar jag igen.. Men det ska nog gå bra, sommaren är helt annorlunda där. Såklart fortfarande jobbigt men på ett annat sätt, det kommer vara softare för man säljer lättare mat + chefen kommer inte vara där

Mjaa nu då? Händer inget speciellt ikväll. Ska bara vara hemma, kolla lite bb & snacka skit med älsklingarna




Shoppingen

2011-05-18 @ 20:00:00 Shopping Kommentarer (0)
Var ju som sagt på stan med Emma idag.. När jag var på väg dit så märker jag att jag visst sitter på spårvagnen en timme för tidigt (Y) Skyller dålig sömn två dagar i rad på det, hehe.. Aja, inget & göra så satt kvar på vagnen & tog en liten tur runt Göteborg.. Var ju så kasst väder så ville inte stiga av + att hade jag gått i affärer så hade det varit skittråkigt för mig & gå igen sen med Emma liksom..

Mötte upp henne senare & ååh vad vi gick runt! Typ samma affärer 3 gånger, HAHA! Det visade sig bli en riktigt bra shoppingdag för oss båda! Jag fick med mig:

Skitsnyggt virkat/blommigt linne med volanger - Missäy
Orange-aprikos färgad långklänning - H&M
Kort linne med palmer - H&M
Världens ballaste ring - Gina



& även vissa saker som jag inte fotade - skitsnygg bh från Lindex, vita sneakers från DinSko 99 kr istället för 299 , ögonfransböjare & en morsdag present.. Fick även 200 kr extra på mitt västtrafik kort helt gratis. Tack så mycket  Hon måste ha gjort fel i kassan men jag märke ju inte det förens jag skulle stämpla på spårvagnen hem & där fanns 400 kr istället för 200. Kollade kvittot & jag hade ju betalat rätt. 200 kr för västtrafik & 200 kr för comviq..

Aja, härlig dag iaf!



18e maj 2011

2011-05-18 @ 10:37:38 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon! Har precis tryckt i mig frukost & är fortfarande lite jobbigt trött.. La mig sent igår, var uppe & pratade med älsklingen. Bråkade först ofc som vi har gjort varje dag dom senaste dagarna, men sen blev det bra. Känns lite overkligt att det är 13 dagar kvar tills jag får se honom  Jag började räkna från 60 någonstans där liksom..

Hade som vanligt massa drömmar inatt, pga fullmånen.. Sov ändå bättre än vad jag gjorde för två nätter sen, hade säkert 20 mardrömmar på bara ett par timmar :z Bland annat att jag var i mitt rum med Emma, vet inte vad vi gjorde men vi skulle väl sova eller något för har för mig att det var mitt i natten. Mamma kom in & sa lite grejer och så hörde vi helt plötsligt massa ljud och någon som bankar på våran altandörr som leder in till den inglasade altanen som är precis bredvid mitt rum liksom.. Så öppnar jag dörren ut till altanen försiktigt & så står det en man där i svarta kläder mitt i ösregnet, ser heeeeelt creepy ut i hela ansiktet och bara bankar & bankar!! Ouuuff!! Sen vaknade jag som tur var, men kunde fan inte röra mig en cm :z Härlig dröm!

Nee, byta samtalsämne jaa.. Eller skrivämne!? HAHA! Dagens planer är iaf att åka in till stan snart & möta upp Emma. Gå runt lite, kolla i affärer & snacka strunt.. Samma gamla skit som vanligt

Aja.. Ska läsa lite bloggz nu så hörs vi




17e maj 2011

2011-05-17 @ 12:54:29 Allmänt Kommentarer (0)

Orkade aldrig uppdatera i söndags & igår för att berätta om helgen. Är som en död fisk, bara sover hela tiden!

Vi hade iaf skitkul i lördags! Ska dra allt snabbt, orkar egentligen inte förklara haha!

Började med att jag mötte upp Emma & började fixa oss här hos mig, sen drog vi över till våran brunett arab för lite förfest. När det var dags att springa (!!) till bussen, vi hade två minuter på oss och jag brukar typ gå fem minuter hemifrån annars, så kommer vi fram till att Emma inte hade legget med sig preciiiis när bussen rullade in på hållplatsen. KUL! Så det var bara att vända tillbaka..

Nästa gång gick det bättre & så var vi på väg in till stan.. In på Trädgårn' & sen blev allt en dimma.. RIKTIGT kul var det iaf! Sen när vi skulle hem mitt i natten & brunett araben hade blivit hämtad av sin pojkvän så skulle jag & wifey gå till spårvagnarna. Vägen tar kanske 10 minuter att gå men allt blev kaos på den korta vägen. Vi bråkar med massa folk, jag springer över vägen, ramlar, Emma springer efter, tar upp mig, vi går vidare, en kille puttar mig (!?) så jag ramlar framåt & skrapar upp båda händerna & mina knän.. Jag har fortfarande riktigt ont! Iaf.. Vi kommer hem & jag ringer till turken & berättar allt. Hmm jaa kort & gott - våra salaklar blir inte så glada på oss dagen efter :z Trots dom sista grejerna som hände var detta en utgång som platsar på min topp 3 utan tvekan & jag & Emma skrattar skitmycket åt kvällen fortfarande!

Söndag - satt bara hemma hela dagen & typ sov.

Måndag - Åkte förbi jobbet för att säga att jag ska jobba där nästa vecka, 4 dagar, innan jag drar till Turkiet. & kl 12 hade jag frisörtid inne i stan så åkte in & färgade håret & drog hem sen. Färgen blev riktigt bra, fräsch som tusan! Hatar dock nyfärgad hårbotten därför färgade jag såpass "tidigt" innan resan så allting lägger sig..

& idag då. Inga planer, sa nej till jobb idag när dom ringde från Stena Line igår. Har ju skitont när jag går & vill vila upp mig inför nästa vecka.

Får se om jag bloggar senare




Utgång

2011-05-14 @ 20:24:10 Allmänt Kommentarer (0)

Blev utgång med snäckan! Vi ska dra över till Diana & sen förfesta lite, sen blir det Trädgårn' i vanlig ordning!  Skriver imorgon om hur det var




14e maj 2011

2011-05-14 @ 14:49:06 Allmänt Kommentarer (1)
Shoo.. Sitter här & försöker akta att inte kladda av mitt nymålade nagellack på tagentbordet, det håller fortfarande på att torka. Gult blev det denna gången

De senaste bloggfria dagarna har det hänt mycket men samtidigt inte typ, haha.. Jag har jobbat på som vanligt på Stena Line & nu är det inte lång tid kvar tills min sista dag. Den kanske kommer ännu tidigare dessutom för jag har en möjlighet att få några dagars jobb på donkan, ex-jobbet.. Får se vad som händer, har inte bestämt mig än..

Har även kört bil igen! Tränade först parkering & då kom det förbi en man som sa att jag parkerar förjävla snyggt! Vadå jag fick ego-kick!?  Sen skulle jag köra till Mölndals sjukhus & jag körde då alltså genom heeela stan - mitt i smeten vid rusningstid & det gick utan några problem som helst, känns galet gött!

Orsaken till att jag skulle till sjukhuset var att hälsa på min brors nyfödda flicka!! Sötaste lilla människan på jorden!  Är så stolt & glad över att vara faster till henne! Ska bli underbart att få se henne växa upp, vara med på allt som händer i hennes liv

& just nu idag, så väntar jag bara på att snäckan ska sluta jobba & ringa mig så får vi se vad som händer ikväll, vi har inte riktigt bestämt oss om det blir chill här, sätta oss någonstans & ta ett par glas vin eller dra ut. Menmen, natten är lång!





8e maj 2011

2011-05-08 @ 11:01:35 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon! Vaknade av att både mamma & alex dundrade in i mitt rum, HÄRLIGT! Han vägrade tydligen gå ut så vi fick dra fram honom från under sängen, hahaha!

Nu är jag uppe iaf.. Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske ska träffa mitt hjärta, min blomma. Ska snart äta frukost & gå ut lite på altanen hade jag tänkt. & även ringa x-change & se om dom har typ 8000 kr i TL inne på kontoret, känns bra haha!

Aja, talk to you latero



7e maj 2011

2011-05-07 @ 17:51:32 Allmänt Kommentarer (0)
Shooo.. Är inne nu.. Pallade inte riktigt sitta ute, är ju fortfarande sjuk så. Vaknade vid 12 & drog dirr ut & satte mig i solen med tidning & bok.. Sen åt jag en del av pizzan sen igår & lite pringleeezz (of course!) & drog till duschen.

Håller just nu på att lyssna igenom massa musik & lägger till i marmaris mappen som jag & frugan ska fixa till sen. Är över 240 låtar nu!!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. MÅSTE bli frisk först! Men imorgon ses kanske jag & hjärtat.. Aja, dags att pela vidare med musiken  POUCE!




H&M Bohemian Deluxe långklänning

2011-05-06 @ 22:05:00 Allmänt Kommentarer (2)
Beställde som ni vet för ett tag sen skor från H&M.. Har letat efter blommiga sommarskor hur länge som helst men inte hittat. Min fru hade köpt dom innan (hon hade btw sprungit runt som en get i VARJE H&M affär innan hon hittade dom - galet!) & jag tyckte dom var skitsnygga. Självklart beställde jag likadana då, vi är ju twins

Passade på att beställa en klänning också eftersom jag letade efter det också, hittade då denna vackra skapelse.





Dog av snygghet när jag såg den på hemsidan. Sen gick det några veckor & jag såg den i bb & på riktigt på stan.. ÅH JÄVLAR säger jag bara!!


Iaf, lång historia kort: skulle ha fått den i mitten av maj (precis innan Turkiet!) men fick ett mail där det stod att tyvääääär så levereras den i mitten av juni istället!? Tog tag i skiten, gick in på tradera, första gången dessutom, & budade på två. Missade auktionen igår pga jobb men idag. DÅ fan vann jag den, helt ny & så LYCKLIG!  



6e maj 2011

2011-05-06 @ 20:49:05 Allmänt Kommentarer (0)

Ååååh min dumme förkylning går inte över! Har varit sjuk i en vecka nu. Började med lite halsont förra helgen & sen under veckan försvann det men övergick till "vanligt" sjuk.. Brukar inte vara sjuk så ofta, senast var i typ 3 dagar i början av mars eftersom jag jobbade ihjäl mig (blir alltid sjuk pga stress & jobb & sen när jag chillar blir jag sjuk!). & innan mars minns jag inte ens haha! Vill dessutom ut & gå pw så vafan, kan ju inte andas :z

Jajaaa.. Tryckte nyss en pizza btw, så jävla gott! Var riktigt längesen jag åt en svensk kebabpizza  Tänkte inte hitta på något ikväll, bara stanna inne & vila. Samma sak imorgon.. Tänker inte jobba heller förens jag är frisk! Dom ringde självklart idag efter jag hade varit där på ett introduktionsmöte & dom VET att jag är sjuk. Alla där har hört det, så varför ringer dom då? Salaklar..




4e maj 2011

2011-05-04 @ 11:29:42 Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon! Ringde precis Turkiska ambassaden för att fråga om mitt pass.. Kommer ju hem till Sverige den 5/7 och mitt pass går ut den 11/7. Var lite osäker på om dom har någon 3- eller 6 månadersregel men nepp.. Hon sa att hon själv brukar åka så nära inpå sitt pass giltlighetstid går ut haha! Så skönt att slippa behöva lägga 400 kr & dessutom oroa sig för att det kaaanske inte hinner fram i tid pga av att alla ansöker om pass nu..

Annars då..? Jobbade ju igår & har fortfarande lite ont i halsen så jobbar inte idag. Tänkte bara ta det lugnt & vila upp mig. Började med att sova 11 timmar! Fyfan vad gött det kändes..

Aja, ska fortsätta med min frukost nu & lite bloggar..




Big Brother

2011-05-02 @ 22:47:15 Allmänt Kommentarer (1)
Alltså fyfan.. Sitter & kollar på bb nu & blir fan uppriktigt sur! Alltså, jag har följt bb från dag 1 VARJE dag förutom seriöst 4 dagar.. Till & med när jag var i Turkiet fick jag kolla på detta & fick även min turk att bli intresserad av det fast att han fattar 0 svenska..

Till saken då.. Gillade inte alls Rodney i början men sen på "slutet" började jag gilla han mer & mer, vette fan varför men tyckte han verkade ball & soft bara.. Han fick ju gång på gång skit från bb & sen ÅKER HAN UT!? Lovar att dom fuckade med rösterna, det han sa om att dom stängde röstningen tidigare vid ett tillfälle då han hade en röst under Madde stämmer säkert! Tror fan hårt på det.. Dom har fkn säkert pröjsat för Maddes pattar, och dom har typ investerat pengar i henne så jag lovar att hon sitter i finalen :z fyfan.. Skulle inte förvåna mig om hon har gjort något annat med produktionen.. Behöver nog inte skriva vad  Fattar inte varför dom annars skulle fixa så att en sån jävla tråkig människa är kvar när det fanns två till som var nominerade den söndagen som gör BRA tv som lockar tv-tittare - exakt så som bb vill ha det!

Aja, pallar inte skriva mer om det. Ska bli jävligt spännande & se vad som händer härnäst bara..




2a maj 2011

2011-05-02 @ 14:13:58 Allmänt Kommentarer (0)

Ååh äntligen maj! & bara 29 dagar kvar tills jag är i min älsklings famn!

Idag är planerna att bara ta det lugnt hemma, har svirat runt som vanligt i helgen så skönt med lite chill.. Var ute i lördags så som 95% av sveriges ungdomar, hehe.. Hade förfest hos Diana & sen drog vi till Trädgårn'.. Dock blev det inte riktigt som vi tänkte eftersom den ena tjejen var fett tråkig & ville dra till ett annat ställe, men jag & frugan vägrade eftersom vi vet hur skit det är där så vi hade det kul själva resten av kvällen. Men jaja, blir utgång med dom sköna tjejerna senare istället!

& igår då vaknade jag upp med liiite ont i huvudet som ifs försvann ganska fort. Vi drog till mitt ex jobb, donkan, & jag fick ÄNTLIGEN tummen ur röven & snackade med min chef.. Så jobb har jag fixat i sommar, wiie! Sen stack vi till stan & mötte upp loffs och matilda, fikade lite & gick på stan

Så det var väl helgen i snabba drag, förutom jobb & så då men det orkar jag inte ta upp.. Inget speciellt heller, haha!

Nu ska jag kolla vidare på Glamourama & sen blir det lite andra serier.. Funderar på att dra ner till ica & köpa lite gotte tills ikväll. Får se om jag pallar..

Gammal bild från en fest - Matilda, Loffs & lilla jag.. Frugan var tyvärr (!!) inte med på festen så därför står hon inte bredvid oss på bilden, hehe..